Städa hållbart med ekotipset

253568
Städa hållbart med ekotipset
Städa hållbart med ekotipset
Av: Sirén, Ellinor, 1988-
Utgivningsår: [2021]
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Bonnier fakta
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Totalt antal lån: 1
Antal lån i år: 1
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Rent hemma med rent miljösamvete! Städningen blir så mycket roligare om den är strukturerad, effektiv och snäll mot vår planet. Detta är något Ellinor Sir$SSSSS/en, kvinnan bakom Ekotipset på sociala medier, är en stjärna på, och här har hon samlat alla sina bästa tips och råd i en miljöklok handbok.Lär dig hur du gör dina egna billiga städprodukter, och hur du får riktigt bra snurr på den årliga storstädningen och alla veckostädningar. Här finns också många fiffiga ekohacks - som hårsnoddar av trasiga nylonstrumpbyxor, eller hur du får skosulor att bli vita igen.Snart är ugnen och spisen skinande rena, kakelfogarna vita, fönsterrutorna kristallklara och madrasserna fräscha. Och skurhandsken på hjärtat - visst mår vi som bäst när det är rent och fint hemma?
Rent hemma med rent miljösamvete! Städningen blir så mycket roligare om den är strukturerad, effektiv och snäll mot vår planet. Detta är något Ellinor Sirén, kvinnan bakom Ekotipset på sociala medier, är en stjärna på, och här har hon samlat alla sina bästa tips och råd i en miljöklok handbok.Lär dig hur du gör dina egna billiga städprodukter, och hur du får riktigt bra snurr på den årliga storstädningen och alla veckostädningar. Här finns också många fiffiga ekohacks - som hårsnoddar av trasiga nylonstrumpbyxor, eller hur du får skosulor att bli vita igen.Snart är ugnen och spisen skinande rena, kakelfogarna vita, fönsterrutorna kristallklara och madrasserna fräscha. Och skurhandsken på hjärtat - visst mår vi som bäst när det är rent och fint hemma?

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

158493
Av: Byström, Elisabeth
231912
Av: Kondo, Marie
68213
Av: Lindström, Lalla
Av: Björkegren, Peder
138642
Av: Eriksson, Marléne
237506
Av: Tell, Johan
154839
Av: Magnusson, Margareta
37728
Av: Nilsson, Råsmari
Av: Mjöberg, Lotte
32930
Av: Tibi, Marie-Louise
52958
Av: Villefrance, Alexandra
Av: Lange, Margaret M. de
58383
Av: Barlinn, Cathrine
90096
Av: Ellnebrand, Rolf
Av: Bauer, Jeanette
Av: Seybold, Carolina
43504
Av: Guild, Tricia
Av: Wilhide, Elizabeth
73456
Av: Grafton, Ann
Av: Chislett, Helen
79906
Av: Spours, Judy
81256
Av: Andersson, Ingald
191002
Av: Zweigbergk, Helena von
Av: Ulin, Pia
Av: Ramnek, Cilla
51065
Av: Gunnars, Anita
34037
Av: Piippo, Kai
Av: Ångström, Emma

Språk

Taggar